Miten saada enemmän irti LinkedIn:stä?

LinkedIn:iä pidetään erinomaisena pohjana niille, jotka haluavat etsiä osaavaa henkilöstöa. Se ei ole kuitenkaan niin yksinkertaista, sillä sinun on osattava hyödyntää sivustoa oikealla tavalla, jotta saat kaiken hyödyn irti siitä. Tässä muutamia vinkkejä.

Liity LinkedIn-ryhmiin
On olemassa useita ryhmiä, jotka palvelevat tiettyjä markkinarakoja. Aktiivinen osallistuminen ryhmien keskusteluihin ja uuden sisällön tuottaminen ovat erinomainen tapa saada huomiota ja lisää kiinnostuneita ihmisiä vierailemaan profiilissasi tai yrityksesi LinkedIn-sivulla. Verkostoituminen on paras ja nopein tapa löytää uusia bisneskumppaneita, työntekijöitä, ja työpaikkoja, kunhan vaan teet pohjatyöt kunnolla ja tuot esille osaamisesi.

Kokeile LinkedIn Premiumia
Premium-jäsenyys on maksullinen, joten sitä käyttäessäsi joudut hiukan panostamaan myös rahallisesti. Rahalla saa kuitenkin huomattavan paljon lisätietoa esimerkiksi muista jäsenistä, jotka hakevat samoja työpaikkaja kuin sinä. Lisäksi voit lähettää rajatun määrän InMail-viestejä ihmisille, jotka eivät kuulu verkostoosi. Tämä on suuri apu monessa asiassa, ja esimerkiksi asiantuntija-apua saa tällä keinolla helpommin kuin vaikkapa sähköpostia lähettämällä, sillä vastaanottaja näkee, että olet vieraillut profiilissa ja haluat apua juuri häneltä.

Käytä aikaa
Idea on yksinkertainen. Jos haluat LinkedIn:in toimivan, täytyy sinun myös investoida siihen aikaa. Älä unohda yksinkertaisia ​​asioita, yhteystietojen täyttäminen ja työhistorian yksityiskohtainen esittely. Jos olet vasta luomassa profiilia, joudut käyttämään siihen todennäköisesti tuntikaupalla aikaa, mutta kuukausien ja vuosien saatossa tulet kyllä hyötymään käytetystä ajasta mikäli jaksat pitää profiilisi päivitettynä.

LinkedIn

Marco

Marco wrote 11 posts

Post navigation