Angry Birds

Angry Birds on videopeli franchising luoma suomalainen tietokonepelien kehittäjä Rovio Entertainment. Innoittamana ensisijaisesti luonnos tyylitelty siivetön lintuja, ensimmäinen peli julkaistiin ensimmäisen Applen iOS joulukuussa 2009 Lokakuusta 2010 12 miljoonaa kappaletta pelin Applen App Storesta ostettu, ja sitten yritys alkoi suunnitella versiot suunnittelu muut kosketusnäyttö-pohjaisille älypuhelimille kuten Android, Symbian ja Windows Phone-käyttöjärjestelmissä. Se on nyt laajennettu pelikonsoleissa ja tietokoneissa.

Angry Birds on otettu hyvin koominen tyyli ja edullinen hinta sen onnistunut yhdistelmä addiktoiva pelattavuus. Sen suosio johti versioita Angry Birds, luotu henkilökohtaiset tietokoneet ja pelikonsolit, markkinat kauppatavara featuring merkkiä, spin-off-ja tv-sarja perustuu franchising, ja jopa pitkän aikavälin suunnitelmia elokuvan. Kanssa 2000000000 lataukset kaikilla alustoilla mukaan lukien sekä säännöllinen ja erikoispainoksista on franchising korkeimpaan ladattu freemium peli koskaan. Se oli myös ”yksi valtavirran pelejä juuri nyt”, ”yksi iso hittejä 2010 Runaway”, ja ”suurin mobiilisovelluksen menestys maailma on nähnyt tähän mennessä”.

Ensimmäinen peli julkaistiin iOS 10. joulukuuta 2009 Pelissä pelaajat käyttävät ritsa sikojen sijoitettuina tai tehdään erilaisissa rakenteissa käynnistää lintujen tuhota tarkoituksenaan kaikki siat pelikentällä. Kun pelaajat edetä pelissä, uudentyyppisiä lintujen käytettävissä, joitakin erityisiä kykyjä, jotka voidaan aktivoida pelaaja. Rovio Mobile on Angry Birds on 2 lukuisia ilmaisia ​​päivityksiä, jotka tuovat lisää peliin sisältöä, tukea, ja yhtiö on julkaissut erillisen loma ja myynninedistämiseen versiot pelistä.

Rovio tutkii keinoja laajentaa Angry Birds brändi, kuten kauppatavara, televisio-ohjelmia ja elokuvia. Mikael Hed, toimitusjohtaja Rovio Mobile, on tehnyt pitkä elokuva stop-motion-animaation tyyli Aardman Animaatio huomioon. Tätä varten Rovio on helsinkiläinen animaatiostudio Angry Birds lyhyitä sarjakuvia Nicktoons Nickelodeon Extra, joista ensimmäinen oli Christmas Special nimeltään valmistella osti ”Wreck the Halls”, joka debytoi joulukuussa 2011 Hed kuittaa että tällainen elokuva olisi vuoden päässä, ja että Rovio on allekirjoitettava asiaa saakka hallussa vuoden jatko tai uudet satamat alkuperäisen pelin.

Maaliskuu 2012 esitteli Formula 1 kuljettaja Heikki Kovalainen Angry Birds suojakypärää, jota hän käyttää 2012 kauden jälkeen sponsoroinnin Rovio. Kimi Räikkönen on Angry Birds Space-logo korkki. Angry Birds on lyöttäytynyt kanssa Lotus F1 Team tulevaan Monacon Grand Prix vuonna 2012, jossa logo päällekkäin Lotus Renault F1-autoa nokkakartioon sekä myynninedistämiseen web-pohjainen versio Angry Birds kunniaksi Kovalainen.

Marco

Marco wrote 11 posts

Post navigation